Hyvä tietää

Tapahtumapaikka ja ikärajat

Tapahtuma-alue sijaitsee Saveenlahden nurmella, Hotelli Kurikan viereisellä nurmialueella aivan Kyrönjoen kupeessa. Tapahtuma on ikärajaton ja sen sisäpuolella toimii K-18 anniskelualue.

Lipunmyynti ja ennakkolippujen vaihto

Lippuja voi ostaa tapahtuman Tiketti.fi-sivuilta. Ennakkoliput vaihdetaan rannekkeeseen tapahtuma-alueen sisäänkäynnillä olevalla lipunvaihtopisteellä.

Anniskelu ja henkilöllisyystodistus

Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle on kielletty! Myös sateenvarjojen, muovi- ja lasipullojen, tölkkien, suljettavien astioiden (kuten taskumattien) ja pakkauksien tuominen alueelle on kielletty. Henkilöllisyystodistuksena hyväksytään vain viralliset henkilöllisyystodistukset, joita ovat ajokortti, passi ja kuvallinen henkilökortti. Kuvallinen Kela-kortti ei valitettavasti käy.

Pankkiautomaatti

Pankkiautomaatit sijaitsevat Kurikan keskustassa, festivaalialueen läheisyydessä. Vaikka tapahtuma-alueella käykin pankkikortti, varaa mukaasi käteistä varmuuden vuoksi!

Valokuvaaminen

Esitysten videokuvaaminen, äänittäminen sekä ammattimainen kuvaaminen on kiellettyä. Ilmeeni ry:n toimesta on valo- ja videokuvaajat tapahtumapaikoilla. Normaalien muistelukuvien ottaminen on sallittua!

%d bloggaajaa tykkää tästä: